Most na Soči

Celodnevni izlet: Most na Soči

Celodnevni izlet na Most na Soči. Odhod iz Ljubljane v smeri Gorensjke, z vmesnim vstopanjem potnikov na relaciji. Doživite vznemirljivo vožnjo z avtovlakom iz Bohinjske Bistrice, skozi starodavni tunel do Mosta na Soči. Pot lahko spremljate iz kabine vozila ali potniškega kupeja.

Na Mostu na Soči vožnja z ladjo Lucija. Vožnja traja približno 2 uri. Na ladji nas pogostijo z aperitivom, kavo ter sladoledom. Z Mosta na Soči se odpravimo v Kobariški in Sirarski muzej. Obiskali bomo tudi star zaseljek Breginj, ki je edini, ki je preživel potres leta 1976 in je avtentičen.
Po vožnji z ladjo je prosto v Kobaridu za kosilo.
Vračamo se čez Vršič, kjer imamo tudi postanek.

Cena izleta in rezervacije: POŠLJI POVPRAŠEVANJE

KONTAKT

Obiščite nas

Pokličite nas

MORSKI IZLET

Datum odhoda: 20.6.2020

Zbirna mesta: Radovljica, Kranj, LjubljanaPiran.

Čas je kot nalašč primeren za obisk naše obale. Pot nas bo vodila v Pršutarno Ščuka na degustacijo njihovih dobrot, da si malo opomoremo po karantenskem času. Tam si bomo ogledali kraško dvorišče na katerem stoji 300Pršutarna ščuka let stara murva, ki ima posebno obliko – dežnik, tako bomo preskrbljeni tudi v primeru dežja. Murva ima pomembno vlogo pri gojenju sviloprejk na Krasu. Ogledali si bomo pršutarno, kjer pa bodo na svoj račun prišle naše brbončice. Razvajali jih bomo z različnimi vrstami pršuta in sira, okusili bomo tudi domač kruh na kraški način, vse skupaj bomo pa poplaknili s kapljico Terana ali naravnega domačega soka. Po okrepčilu nas bo pot vodila do obale. Tam si boste individualno ogledali naše najlepše obmorsko mesto Piran, uživali ob kopanju ali opravili kolesarsko turo po slovenski obali. Kolesa lahko vzamete s seboj ali si jih sposodite v Piranu. Za to poskrbimo mi po predhodnem dogovoru. Polni lepih vtisov in vitamina D se bomo domov odpravili proti večeru.
Cena: 40 €/osebo (vključuje: prevoz, degustacijo v pršutarni, parkirnine, organizacijo).
Prijave na: info@prevozimlakar.com  ali tel.: 040 299-390
Doplačila po želji: najem koles v Piranu (dogovor)
Call Now Button
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
https://www.facebook.com/Prevozi-Mlakar-112549329195645