Nakupovalni izlet v PRIMARK

Nakupovalni izlet v PRIMARK – Avstrija

Odhod s smeri Gorenjska v zgodnjih juranjih urah ter nadaljevanje vožnje proti Ljubljani in naprej do Maribora. Naši vozniki so prilagodljivi, zato vas po predhodnem dogovoru pridejo iskat na željeno vstopno mesto na tej destinaciji. Po prečkanju meje z Avstrijo nadaljevanje proti Gradcu ter prihod v nakupovalni center PRIMARK v dopoldanskih urah.

To je Slovencem zelo znan nakupovali center. Izbirate lahko iz široke palete oblačil in obutve, našli boste tudi razna darila in tehnično blago. Izlet je kot nalašč za sproščene nakupe in druženje.

Cena izleta in rezervacije: POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Obvezni dokumenti: osebna izkaznica ali potni list

KONTAKT

Obiščite nas

Pokličite nas

MORSKI IZLET

Datum odhoda: 20.6.2020

Zbirna mesta: Radovljica, Kranj, LjubljanaPiran.

Čas je kot nalašč primeren za obisk naše obale. Pot nas bo vodila v Pršutarno Ščuka na degustacijo njihovih dobrot, da si malo opomoremo po karantenskem času. Tam si bomo ogledali kraško dvorišče na katerem stoji 300Pršutarna ščuka let stara murva, ki ima posebno obliko – dežnik, tako bomo preskrbljeni tudi v primeru dežja. Murva ima pomembno vlogo pri gojenju sviloprejk na Krasu. Ogledali si bomo pršutarno, kjer pa bodo na svoj račun prišle naše brbončice. Razvajali jih bomo z različnimi vrstami pršuta in sira, okusili bomo tudi domač kruh na kraški način, vse skupaj bomo pa poplaknili s kapljico Terana ali naravnega domačega soka. Po okrepčilu nas bo pot vodila do obale. Tam si boste individualno ogledali naše najlepše obmorsko mesto Piran, uživali ob kopanju ali opravili kolesarsko turo po slovenski obali. Kolesa lahko vzamete s seboj ali si jih sposodite v Piranu. Za to poskrbimo mi po predhodnem dogovoru. Polni lepih vtisov in vitamina D se bomo domov odpravili proti večeru.
Cena: 40 €/osebo (vključuje: prevoz, degustacijo v pršutarni, parkirnine, organizacijo).
Prijave na: info@prevozimlakar.com  ali tel.: 040 299-390
Doplačila po želji: najem koles v Piranu (dogovor)
Call Now Button
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
https://www.facebook.com/Prevozi-Mlakar-112549329195645